2024. május 21. Kedd, Konstantin napja
Betöltés...
Betöltés...
 • veddonline

  veddonline

  Megnyílt webáruházunk a www.veddonline.hu címen!

  Tovább
 • Léggömbrobbantás

  Léggömbrobbantás

  Egy igazi különleges esküvői újdonság! Az 1 méteres nagy átlátszó

  Tovább
 • Tűzijáték

  Tűzijáték

  Szenzációs tűzijáték vásár! Az 1. és 2. kategóriába tartozó tűzijátékok, már egész évben megvásárolhatók! Sőt!!! A részletekért klikk ide>>

  Tovább

Hírlevél feliratkozás »

Információk a feliratkozáshoz:
A feliratkozás után néhány percen belül küldünk egy levelet, hogy elkerüljük a téves regisztrációt! Ebben meg kell erősítened a feliratkozás tényét, a levélben található linkre kattintva! Amennyiben nem kapsz ilyen levelet, kérlek, hogy ismételd meg a regisztrációt, vagy jelezd az esetleges hibát e-mailben az alábbi címen: info@lufidebrecen.hu.
Köszönjük regisztrációdat!
Adatvédelmi nyilatkozat

1. Általános szabály

Az Orbium Kft. www.lufidebrecen.hu honlapjára történő belépés és a honlap használata kizárólag az alábbi kikötésekkel és feltételekkel, továbbá a Magyar Köztársaság jogszabályaival összhangban megengedett.

2. Szerzői jog

Az Orbium Kft. www.lufidebrecen.hu honlapja szerzői jogvédelem alatt áll. Az Orbium Kft. vagy a cég más tagjai a tulajdonosai vagy a feljogosított használói a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal, szoftverrel és más anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak.

Ön jogosult az Orbium Kft. honlapját olvasni, arról nyomtatással, lemezre történő letöltéssel és más személy részére történő továbbítással kivonatos másolatot készíteni, azonban minden esetben kizárólag személyes, tájékozódó jellegű, nem kereskedelmi célra. Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni vagy továbbítani kereskedelmi haszonért, tilos továbbá a honlap bármely részének megváltoztatása vagy bármely más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár hagyományos formában. Az itt leírtakon kívül az Orbium Kft. semmilyen egyéb felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban.

3. Védjegyek

Minden, az Orbium Kft. honlapján használt védjegy (márkanév, logo stb.) az Orbium Kft. vagy a cég más tagjainak tulajdonában vagy licenszhasználatában áll.

4. A honlap tartalma

A honlapon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, azonban azok kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak. A tájékozódáson kívüli egyéb célok érdekében nem lehet ezen információkra építeni, és az információk pontosságára, teljességére az Orbium Kft. nem ad garanciát.

A honlapon található információk semmiképpen sem jelentenek felhívást a cégbe történő beruházásra sem.

Sem az Orbium Kft., sem a vele partneri viszonyban lévő más cégek, sem alkalmazottaik, sem megbízottaik nem vállalnak felelősséget azokért az esetleges veszteségekért, károkért, költségekért (beleértve, korlátozás nélkül, bármilyen elmaradt profitot, közvetett, járulékos vagy következményi veszteséget is), amelyek az Orbium Kft. honlapjára történő belépésből vagy azok használatából erednek.

Az Orbium Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, bármilyen változtatást, javítást végezzen a honlapján, előzetes figyelmeztetés nélkül.

5. Kapcsolódó honlapok

Az Orbium Kft. honlapja tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkeket vagy hiperhivatkozásokat), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak.
A kapcsolódó honlapokhoz az Orbium Kft. csupán hozzáférést közvetít, azonban sem az Orbium Kft., sem az Orbium Kft.-vel kapcsolatban álló más cégek, sem az alkalmazottaik, sem megbízottaik nem vállalnak semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget ezekért a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha azokat az Orbium Kft. vagy az Orbium Kft.-vel kapcsolatban álló más cégek, alkalmazottja, megbízottja átnézte vagy jóváhagyta.

Amennyiben Ön kapcsolódó honlapról az Orbium Kft. honlapjára szeretne visszajutni, akkor vagy a „back”, „vissza” gombokkal/nyilakkal, vagy az adott honlap domain nevének (www.lufidebrecen.hu) begépelésével jut vissza.

7. Adatvédelem - a személyes adatok gyűjtése és használata

Az Orbium Kft. tiszteletben tartja honlapja látogatóinak személyhez fűződő jogait.
Személyes adatok alatt értjük azon adatokat, melyek alapján azonosítani tudjuk Önt például neve, címe, telefonszáma és e-mail címe alapján.

Az Orbium Kft. csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket Ön önkéntesen ad meg. Miután megosztotta velünk személyes adatait, egyben felhatalmaz minket arra, hogy ezeket az információkat az itt leírt, illetve a honlapon külön meghatározott módon és célra felhasználjuk. Ugyanakkor Önnek is megvan az a joga, hogy ezeknek az információknak a felhasználását korlátozza, megtiltsa, jövőbeni kapcsolatot bármikor megszüntesse. Kérjük, hogy ezt az igényét vagy a személyes adatok kezelésével kapcsolatos bármely kérdését, megjegyzését e-mailen jelezze nekünk.

Az Ön önkéntesen megadott személyes, vagy céges adatait – az Ön ellenkező kikötése hiányában, és a honlapon megadott egyéb felhasználási módokon, célokon kívül - az Orbium Kft. az alábbiak szerint használhatja fel: - A márkáinkkal kapcsolatos promóciós célokra (sorsolásokon való részvételre, minta küldésére vagy hírlevél küldésre, termékek/szolgáltatások ajánlására). - Más cégekkel közösen termékek/szolgáltatások ajánlására.

7/a Adatkezelési irányelv a harmadik félnek történő adatok kiadásáról

Lehetséges, hogy feldolgozásra illetve elemzésre kiadjuk személyes adatait más cégeknek, egyszerűen azért, hogy minél jobban megismerjük igényeit, illetve javítsuk honlapunk szolgáltatásait és termékeink/szolgáltatásaink minőségét. Ha termékmintákat vagy egyéb küldeményeket postázunk Önnek vagy Cégének, ugyancsak ki kell adnunk adatait más cégeknek annak érdekében, hogy zökkenőmentesen és minél előbb hozzájusson küldeményünkhöz. Ezen szállítók és egyéb cégek a továbbiakban nem jogosultak arra, hogy bármilyen formában felhasználhassák az Ön személyes adatait. Kérjük, vegye figyelembe, hogy kötelességünk kiadni személyes adatait akkor, ha ezt törvény, bírósági, más hatósági végzés írja elő nekünk.

7/b Az információk biztonsága

Minden ésszerű intézkedést megteszünk azért, hogy személyes információit biztonságban tudhassa. Minden Ön által szolgáltatott személyes információhoz szigorúan korlátozott a hozzáférés, azért, hogy a jogosulatlan hozzáférést, a személyes adatok megváltoztatását, illetve jogosulatlan felhasználását megelőzzük.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az információs önrendelkezési jogról és az
információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 68. § (6) bekezdése alapján kiadott adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-72862/2014.

8. A Jogi Figyelmeztetés megváltoztatása

Fenntartjuk a változtatás jogát, amelyeket az Orbium Kft. saját hatáskörében eszközöl, de erről minden esetben a honlap ezen részén értesíti felhasználóit.


A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

 • алмазная резка бетона тут
 • алмазное сверление железобетона здесь
 • Стена Плача здесь
 • изготовление значков, магнитов, объемных наклеек на заказ тут
 • строительство домов Plotnik
 • лаборатория стекла здесь
 • ремонты здесь
 • укладка брусчатки https://stroy-sila.com/paving-slab/